Hjemmelaget pepperkakekrydder

Pepperkakekrydder på glass!

Hjemmelaget pepperkakekrydder er et anvendelig krydder som setter den gode julesmaken på alt fra brød, vafler, yoghurt, chiapudding, kaker, pepperkaker etc.

Vi har laget krydder etter det blandingsforholdet vi syntes ble best. Eksperimenter gjerne med blandingsforholdet og lag din egen vri. Bland krydderet i et norgesglass og du har krydder klart hele året.

Hjemmelaget pepperkakekrydder

Krydderet kan blandes inn i bakverk eller brukes som strøssel der dette passer inn. Prøv for eksempel hjemmelaget pepperkakekrydder på hjemmelaget lavkarbo iskrem.

Vi kan også anbefale brente mandler med pepperkakekrydder. Tilsett et par skjeer krydder i denne oppskriften: lavkarbo brente mandler.

Lavkarbo pepperkakekrydder

Du kan bruke pepperkakekrydderet i vår oppskrift på lavkarbo myk pepperkake med hvit sjokoladeglasur, som du finner her. Dette er en krydderkake som lages i liten langpanne.

Krydderet kan også lagres lenge i en krukke. Når vi åpnet krukken etter et års lagring hadde det en enda bedre lukt enn da det ble laget. Du kan derfor gjerne lage litt ekstra krydder i år og la det godgjøre seg til neste jul.

Siste oppskrifter

   

Hjemmelaget pepperkakekrydder

Hjemmelaget pepperkakekrydder

4,80 fra 5 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 5 minutter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

 • 5 ts malt kanel
 • 3 ts malt allehånde
 • 2 ts malt kardemomme
 • 2 ts malt ingefær
 • 2 ts malt nellik

Fremgangsmåte

 • Bland alle ingrediensene godt sammen.
 • Oppbevar i en lukket beholder.

Viser 2 kommentarer
 • Lene
  Svar

  5 stjerner
  Pepperkakekrydder på granola var utrolig godt. Jeg er veldig glad i den smaken, så det anbefales virkelig. Har blandet meg et glass som står i skapet nå. Både granola/musli og som krydder. Knallgodt. Senere i dag blir det myk pepperkake. Må bare få den melkefri,men det går nok bra.

4,80 from 5 votes (4 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift
Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search