Tid: 15 minutter minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 23kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 300 g fryste bringebær
- 90 g Sukkr Gull
- 1 ts bringebæreddik eller sitronsaft (kan utelates)
Varm fryste bringebær og søtning opp til kokepunktet i en kjele. La det småputre i et par minutter.
Lag en jevn saus i en foodprosessor eller bruk en stavmikser.
Hell sausen gjennom en sil, slik at frøene fjernes. Bruk en slikkepott til å presse all saften gjennom silen.
Smak til med bringebæreddik/sitronsaft og evt. mer søtning etter ønske.
Oppbevar i en lukket beholder i kjøleskap eller frys sausen til en annen anledning. Holdbar i kjøleskap i 3-5 dager.
Kalorier: 23kcal | Karbohydrater: 2.8g | Protein: 0.8g | Fett: 0.3g