Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo bringebærsaus

Lavkarbo bringebærsaus

Allergener: Sulfitter
Tid: 15 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 23kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 300 g fryste bringebær
  • 90 g Sukkr Gull
  • 1 ts bringebæreddik eller sitronsaft (kan utelates)

Fremgangsmåte

  • Varm fryste bringebær og søtning opp til kokepunktet i en kjele. La det småputre i et par minutter.
  • Lag en jevn saus i en foodprosessor eller bruk en stavmikser.
  • Hell sausen gjennom en sil, slik at frøene fjernes. Bruk en slikkepott til å presse all saften gjennom silen.
  • Smak til med bringebæreddik/sitronsaft og evt. mer søtning etter ønske.
  • Oppbevar i en lukket beholder i kjøleskap eller frys sausen til en annen anledning. Holdbar i kjøleskap i 3-5 dager.

Næringsinnhold

Kalorier: 23kcal | Karbohydrater: 2.8g | Protein: 0.8g | Fett: 0.3g