Lavkarbo bringebærsaus





Bringebærsaus uten sukker

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo bringebærsaus passer godt til lavkarbo riskrem med cottage cheese. Sausen kan også brukes som topping på yoghurt, eller i en smoothie eller på en smoothie bowl.

Heller du sausen på en lukket beholder er den holdbar i 3-5 dager i kjøleskap. Men frys den gjerne ned for lengre holdbarhet.

Lavkarbo bringebærsaus

Lavkarbo riskrem med bringebærsaus

Vi har brukt litt bringebæreddik i sausen og synes dette gir en god og syrlig smak. Du kan også bruke balsamicoeddik. Smak deg frem og begynn med noen få dråper.

I lavkarbo bringebærsaus har vi brukt Sukkr gull som søtning. Dette kan erstattes av Sukrin gold eller en annen type søtning du foretrekker.

Sjekk også ut vår oppskrift på lavkarbo kirsebærsaus.

Ønsker du mer inspirasjon til gode og blodsukkervennlige desserter? Du finner mange gode lavkarbo dessert-oppskrifter her.

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo bringebærsaus

Lavkarbo bringebærsaus

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 15 minutter
Antall: 4 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 23kcal | Karbohydrater: 2,8g | Protein: 0,8g | Fett: 0,3g
Allergener
Sulfitter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 300 g fryste bringebær
  • 90 g Sukkr Gull
  • 1 ts bringebæreddik eller sitronsaft (kan utelates)

Fremgangsmåte

  • Varm fryste bringebær og søtning opp til kokepunktet i en kjele. La det småputre i et par minutter.
  • Lag en jevn saus i en foodprosessor eller bruk en stavmikser.
  • Hell sausen gjennom en sil, slik at frøene fjernes. Bruk en slikkepott til å presse all saften gjennom silen.
  • Smak til med bringebæreddik/sitronsaft og evt. mer søtning etter ønske.
  • Oppbevar i en lukket beholder i kjøleskap eller frys sausen til en annen anledning. Holdbar i kjøleskap i 3-5 dager.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search