Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Lavkarbo bringebærsaus
Allergener:
Sulfitter
Tid:
15
minutter
minutter
Porsjoner:
4
porsjoner
Kalorier:
23
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
300
g
frosne bringebær
90
g
Sukkr Gull
1
ts
bringebæreddik eller sitronsaft
(kan utelates)
Fremgangsmåte
Varm fryste bringebær og søtning opp til kokepunktet i en kjele. La det småputre i et par minutter.
Lag en jevn saus i en foodprosessor eller bruk en stavmikser.
Hell sausen gjennom en sil, slik at frøene fjernes. Bruk en slikkepott til å presse all saften gjennom silen.
Smak til med bringebæreddik/sitronsaft og evt. mer søtning etter ønske.
Oppbevar i en lukket beholder i kjøleskap eller frys sausen til en annen anledning. Holdbar i kjøleskap i 3-5 dager.
Næringsinnhold
Kalorier:
23
kcal
|
Karbohydrater:
2,8
g
|
Protein:
0,8
g
|
Fett:
0,3
g