Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo kirsebærsaus

Lavkarbo kirsebærsaus

Allergener: Ingen
Tid: 4 timer 15 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 36kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 0,75 stk. gelatinplate (gelatinplaten kan klippes i to)
  • 300 g fryste kirsebær
  • 50 g sukkr gull

Fremgangsmåte

  • Legg gelatinplaten i kaldt vann og la ligge i 10 min.
  • Kok opp fryste kirsebær og søtning i en kjele. Ikke tilsett vann da bærene avgir rikelig med væske når de tiner. La blandingen putre i ca. 5 min.
  • Trekk kjelen vekk fra varmen. Bland inn avrent gelatin og rør til gelatinet er oppløst.
  • Sett i kjøleskap i minst 4 timer. Sausen blir fastere når den avkjøles.

Næringsinnhold

Kalorier: 36kcal | Karbohydrater: 7g | Protein: 1.6g | Fett: 0g