Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Lavkarbo kirsebærsaus
Allergener:
Ingen
Tid:
4
timer
timer
15
minutter
minutter
Porsjoner:
4
porsjoner
Kalorier:
36
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
0,75
stk.
gelatinplate
(gelatinplaten kan klippes i to)
300
g
frosne kirsebær
50
g
sukkr gull
Fremgangsmåte
Legg gelatinplaten i kaldt vann og la ligge i 10 min.
Kok opp fryste kirsebær og søtning i en kjele. Ikke tilsett vann da bærene avgir rikelig med væske når de tiner. La blandingen putre i ca. 5 min.
Trekk kjelen vekk fra varmen. Bland inn avrent gelatin og rør til gelatinet er oppløst.
Sett i kjøleskap i minst 4 timer. Sausen blir fastere når den avkjøles.
Næringsinnhold
Kalorier:
36
kcal
|
Karbohydrater:
7
g
|
Protein:
1,6
g
|
Fett:
0
g