Allergener: Nøtter, Sesamfrø
Tid: 35 minutter minutter
Porsjoner: 1 norgesglass
Kalorier: 610kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 180 grader.
Bruk en morter eller kjevle til å hakke mandler, valnøtter og gresskarkjerner til ønsket størrelse. Eller pulser et par runder i en foodprosessor.
I en separat bolle, bland sammen smeltet kokosolje, sukrin gold, kanel og salt.
Bland inn nøtter og frø. Rør godt til alt er jevnt fordelt.
Fordel blandingen på et stekebrett med bakepapir eller i en airfryer.
Stek på midterste rille i stekeovnen i 20-25 minutter, frem til granolaen er gylden og sprø. Rør om halvveis i tiden. Stek alternativt i airfryer på 180 grader i ca. 10 minutter. Sjekk granolaen underveis for å sikre at den er sprø og gylden.
Avkjøl helt. Oppbevar i en lufttett beholder.
Servering: 100 gram | Kalorier: 610kcal | Karbohydrater: 3.5g | Protein: 17g | Fett: 56g