Bland godt sammen eggehviter, mandelmel, fibersirup, sukrinmelis, sitronskall og mandelessens i en bakebolle. La marsipanen hvile mens du gjør klart det andre.
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 200 grader.
Legg mandlene på et bakebrett med bakepapir. Stek på midterste rille i stekeovnen i ca. 8 minutter.
Avkjøl mandlene før du kutter de i mindre biter med en kniv. Du kan eventuelt kjøre de et par runder i en foodprosessor.
Bland ⅔ av nøttene inn i marsipanen. Form deigen til små egg og legg på et skjærebrett dekket med bakepapir.
Smelt sjokolade i en skål over vannbad.
Dypp eggene i smeltet sjokolade og legg tilbake på bakepapiret. Dryss over resterende mengde hakkede nøtter og gjerne litt maldonsalt etter ønske.
Sett i kjøleskap frem til sjokoladen har stivnet.