Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo koppbrød. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo 90 sekunders koppbrød (glutenfritt)

Allergener: Egg, Nøtter
Tid: 10 minutter
Porsjoner: 1 porsjon
Kalorier: 373kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 1 ss klarnet smør eller meierismør
  • 1 ts chiafrø
  • 0,5 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 1 egg
  • 30 g mandelmel (ikke fettredusert)

Fremgangsmåte

  • Smelt smør i en kopp i mikrobølgeovnen.
  • Bland chiafrø, bakepulver og salt inn i det smeltede smøret ved hjelp av en gaffel.
  • Tilsett egg og rør godt, før du tilsetter mandelmel og blander alt sammen til en jevn røre. La røren svelle i 2 minutter.
  • Sett koppen i mikrobølgeovnen på maks effekt i 1 minutt og 30 sekunder. La brødet hvile noen minutter før du tar det ut av koppen og skjærer det i skiver.
  • Bruk gjerne brødrister for sprø overflate.

Næringsinnhold

Servering: 1 porsjon | Kalorier: 373kcal | Karbohydrater: 1,8g | Protein: 16g | Fett: 33g