Tid: 30 minutter minutter
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir 5 brød)
Kalorier: 147kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 1 moden avokado
- 100 g revet mozzarella eller annen ost
- 1 egg
- 0,5 ts salt
- 1 ss linfrø eller valmuefrø
Forvarm stekeovnen til 200 grader, over- og undervarme.
Del avokadoen i to og ta ut kjøttet. Mos dette i en bolle til det er jevnt og klumpfritt. Rør inn mozzarella, egg og salt. Bland til alle ingrediensene er godt kombinert.
Legg bakepapir på et stekebrett og fordel blandingen jevnt i ønsket form og tykkelse. Strø over linfrø eller valmuefrø.
Stek midt i stekeovnen i 15-20 minutter, eller til avokadobrødet er gyllent og har en fast konsistens.
Avkjøl brødene på en rist før servering.
Topp brødene for eksempel med oppkuttet crispisalat, stekt kyllingfilet og søt chilimajones.
Servering: 1 brød | Kalorier: 147kcal | Karbohydrater: 0,7g | Protein: 8g | Fett: 12g