Kutt kjøttet i terninger. Kutt sjalottløk i små terninger og champignon i skiver.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm smør i en kjele til medium/høy temperatur og brun kjøttet, litt av gangen. Det skal ikke gjennomstekes. Legg til sides i en skål.
Stek sjalottløk og champignon i steikesjyen, frem til det blir mykt. Bruk mer smør etter behov.
Tilsett tomatpuré og fres i gryten i et par minutter.
Legg kjøttet tilbake i gryten, sammen med vann, Crème Fraîche, storfefond, rødvinseddik og Dijon sennep. La småputre uten lokk i 45 - 60 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Blomkålpuré
Skjær blomkål i små buketter og stammen i terninger. Kok mør i en kjele med vann. Ca. 10 min koketid.
Hell av vannet og lag en jevn puré ved hjelp av stavmikser eller en foodprosessor. Rør inn smør, parmesan, muskat, salt og pepper.