Skjær mørbrad i store terninger. Kutt sjalottløk i strimler og champignon i skiver.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm smør i en gryte eller stor stekepanne på middels til høy varme, og brun kjøttet raskt i omganger. Det skal få farge, men ikke gjennomstekes. Legg det til side på en tallerken.
Tilsett mer smør ved behov, og stek sjalottløk og champignon i samme gryte til de er myke og lett gyldne. Tilsett tomatpuré og paprikapulver, og la det frese i 1–2 minutter under omrøring.
Ha crème fraîche, vann, oksefond, rødvinseddik og Dijon-sennep i gryten. Rør godt sammen og la sausen småkoke i 5–10 minutter på lav varme til den tykner litt og smakene får satt seg.
Legg kjøttet tilbake i gryten og la det trekke i sausen i 3–5 minutter, rett under kokepunktet, til det er gjennomvarmt, men fortsatt mørt. Smak til med salt og pepper.