Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo blondie cookies

Lavkarbo blondie cookies

Allergener: Egg, Melk, Nøtter
Tid: 45 minutter
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir 16 cookies)
Kalorier: 161kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 40 g sjokolade uten sukker eller hvit sjokolade uten sukker
  • 40 g pekannøtt
  • 225 g mandelmel (ikke fettredusert)
  • 75 g smeltet meierismør
  • 45 g Sukrin gold
  • 75 g SukrinSirup caramel eller SukrinSirup gold
  • 1 egg
  • 1 ts bakepulver
  • 0,25 ts vaniljepulver
  • 1 klype salt

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 175 grader over- og undervarme.
  • Grovhakk sjokolade og pekannøtter med en kniv.
  • Bland sammen alle ingrediensene i en bolle til en fast deig.
  • Dekk et stekebrett med bakepapir. Fukt hendene med vann og rull kuler, ca. 34 g deig per kule, som du legger på brettet. Det er plass til 4 x 4 på ett brett. Fukt hendene med vann underveis. Fukt en gaffel med vann og press kulene ned på brettet med et lett trykk. Fukt gaffelen mellom hver kjeks.
  • Stek midt i stekeovnen i rundt 20 minutter, til kjeksene er gyllen.
  • Kjeksen kjennes myke ut når de er varm, men vil bli fast når de er avkjølt. Avkjøl helt før servering.

Næringsinnhold

Servering: 1 kjeks | Kalorier: 161kcal | Karbohydrater: 1,4g | Protein: 4g | Fett: 14g