Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo blondie

Lavkarbo blondie - lys brownie

Allergener: Egg, Melk, Nøtter
Tid: 45 minutter
Porsjoner: 1 brødform (1 brødform gir ca. 10 kakestykker)
Kalorier: 307kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Utstyr

  • Liten brødform

Ingredienser

  • 40 g sjokolade uten sukker
  • 40 g pekannøtt
  • 250 g mandelmel (ikke fettredusert)
  • 100 g smeltet meierismør
  • 60 g Finesse bakesukker
  • 50 g SukrinSirup caramel (evt. mapel eller gold)
  • 2 egg
  • 1 ts bakepulver
  • 0.5 ts vaniljepulver
  • 1 klype salt

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 175 grader.
  • Grovhakk sukkerfri sjokolade og pekannøtter.
  • Bland sammen alle ingrediensene i en bolle til en fast deig.
  • Dekk en liten brødform med bakepapir og trykk deigen jevnt ned i formen.
  • Stek på midterste rille i ovnen i 25-30 minutter. Den skal være lett gylden når den tas ut.
  • Avkjøl kaken før du skjærer i den.

Næringsinnhold

Servering: 1 kakestykke | Kalorier: 307kcal | Karbohydrater: 2,3g | Protein: 7,9g | Fett: 27,2g