Lavkarbo lys brownie (eller blondie som det også heter)
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere.
Dette er kanskje den saftigste kaken du kommer til å smake! Den smelter i munnen og smaker deilig av mandler, pekannøtter og sjokolade. Vi har tilsatt hakkede pekannøtter og hakket sukkerfri sjokolade, for å gi ekstra krønsj i kaken.
Lag lavkarbo kjeks av samme oppskrift
Denne oppskriften oppstod da vi i utgangspunktet planla å lage kjeks. Vi fant da ut at røren passet like godt som kakerøre og stekte hele røren i en brødform. Vi fikk da denne superdigge lyse brownien.
Tilsett gjerne sjokoladepulver dersom du ønsker å lage tradisjonell brownie med sjokoladesmak.
Fremgangsmåte for kjeks
Sett ovnen på over- og undervarme på 175 grader. Rull ca. 1 ss kakerøre i hendene før du trykker den litt flat. Legg på et bakebrett med bakepapir. Stekes midt i ovnen i ca. 13 minutter. Steketiden kan variere, så følg med.
Finn mange flere lavkarbo kakeoppskrifter her.

LAVKARBO BLONDIE - LYS BROWNIE
Skriv ut Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet)



Oppskrift av omhelse.no
UTSTYR
- Liten brødform
INGREDIENSER
- 250 gram mandelmel (ikke fettredusert)
- 100 gram smeltet meierismør (bruk melkefritt for melkefri kake)
- 60 gram finesse bakesukker
- 50 gram sukrinsirup caramel (evt. mapel eller gold)
- 2 egg
- 1 ts bakepulver
- 0.5 ts vaniljepulver
- 1 klype salt
- 40 gram sukkerfri sjokolade grovhakket
- 40 gram pekannøtter grovhakket
FREMGANGSMÅTE
- Sett ovnen på over- og undervarme på 175 grader.
- Bland samme alle ingrediensene i en bolle.
- Dekk en liten brødform med bakepapir. Hell røren i formen. Røren skal være litt tykk. Trykk den jevnt ned i formen.
- Stekes på midterste rille i ovnen i 25 -30 minutter. Den skal være lett gylden på toppen når den tas ut.
- Avkjøl kaken før du skjærer i den.