Lavkarbo blondie (lys brownie)

Lavkarbo lys brownie (eller blondie som det også heter)

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere.

Dette er kanskje den saftigste kaken du kommer til å smake! Den smelter i munnen og smaker deilig av mandler, pekannøtter og sjokolade. Vi har tilsatt hakkede pekannøtter og hakket sukkerfri sjokolade, for å gi ekstra krønsj i kaken.

Lavkarbo blondie

Lag lavkarbo kjeks av samme oppskrift

Denne oppskriften oppstod da vi i utgangspunktet planla å lage kjeks. Vi fant da ut at røren passet like godt som kakerøre og stekte hele røren i en brødform. Vi fikk da denne superdigge lyse brownien.

Tilsett gjerne sjokoladepulver dersom du ønsker å lage tradisjonell brownie med sjokoladesmak.

Fremgangsmåte for kjeks

Sett ovnen på over- og undervarme på 175 grader. Rull ca. 1 ss kakerøre i hendene før du trykker den litt flat. Legg på et bakebrett med bakepapir. Stekes midt i ovnen i ca. 13 minutter. Steketiden kan variere, så følg med.

Lavkarbo blondie

Finn mange flere lavkarbo kakeoppskrifter her.

Lavkarbo blondie

LAVKARBO BLONDIE - LYS BROWNIE

5 fra 2 stemmer
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 45 mins
Antall: 1 brødform (1 brødform gir ca. 10 kakestykker)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Serving: 1 kakestykke | Kalorier: 307kcal | Karbohydrater: 2.3g | Protein: 7.9g | Fett: 27.2g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

UTSTYR

  • Liten brødform

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅTE

  • Sett ovnen på over- og undervarme på 175 grader.
  • Bland samme alle ingrediensene i en bolle.
  • Dekk en liten brødform med bakepapir. Hell røren i formen. Røren skal være litt tykk. Trykk den jevnt ned i formen.
  • Stekes på midterste rille i ovnen i 25 -30 minutter. Den skal være lett gylden på toppen når den tas ut.
  • Avkjøl kaken før du skjærer i den.
Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search