Lavkarbo blondie (lys brownie)





Lavkarbo lys brownie (eller blondie som det også heter)

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Dette er kanskje den saftigste kaken du kommer til å smake! Den smelter i munnen og smaker deilig av mandler, pekannøtter og sjokolade. Vi har tilsatt hakkede pekannøtter og hakket sukkerfri sjokolade, for å gi ekstra krønsj i kaken.

Lavkarbo blondie

Lag lavkarbo kjeks av samme oppskrift

Denne oppskriften oppstod da vi i utgangspunktet planla å lage kjeks. Vi fant da ut at røren passet like godt som kakerøre og stekte hele røren i en brødform. Vi fikk da denne superdigge lyse brownien.

Tilsett gjerne sjokoladepulver dersom du ønsker å lage tradisjonell brownie med sjokoladesmak.

Fremgangsmåte for kjeks

Sett ovnen på over- og undervarme på 175 grader. Rull ca. 1 ss kakerøre i hendene før du trykker den litt flat. Legg på et bakebrett med bakepapir. Stekes midt i ovnen i ca. 13 minutter. Steketiden kan variere, så følg med.

Lavkarbo blondie

Finn mange flere lavkarbo kakeoppskrifter her.

Lavkarbo blondie

Lavkarbo blondie - lys brownie

4.75 fra 8 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 45 minutter
Antall: 1 brødform (1 brødform gir ca. 10 kakestykker)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Servering: 1 kakestykke | Kalorier: 307kcal | Karbohydrater: 2.3g | Protein: 7.9g | Fett: 27.2g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Utstyr

  • Liten brødform

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 175 grader.
  • Grovhakk sukkerfri sjokolade og pekannøtter.
  • Bland sammen alle ingrediensene i en bolle til en fast deig.
  • Dekk en liten brødform med bakepapir og trykk deigen jevnt ned i formen.
  • Stek på midterste rille i ovnen i 25-30 minutter. Den skal være lett gylden når den tas ut.
  • Avkjøl kaken før du skjærer i den.

Recent Posts
Viser 6 kommentarer
  • Heidi Katrine Matre
    Svar

    5 stjerner
    Utrolig god kake! Rask, enkel og smaker nydelig!

  • Mette
    Svar

    Ønsker flere oppskrifter og menyer😀

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search