Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Lavkarbo bringebærsorbet
Kjøkken:
desserthefte
Allergener:
Ingen
Tid:
3
timer
timer
30
minutter
minutter
Porsjoner:
4
porsjoner
Kalorier:
29
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
400
g
frosne bringebær
4-6
ss
Sukrinmelis
(juster etter ønsket sødme)
2
ss
sitronsaft
Noen spiseskjeer iskaldt vann
Fremgangsmåte
Tin bærene før du begynner.
Mos bærene med en stavmikser eller i en foodprosessor. Hell sausen gjennom en sikt og bruk en spiseskje til å presse mest mulig av sausen gjennom.
Smak til med søtning og sitronsaft til ønsket sødme og syrlighet.
Hell blandingen i en passende beholder og sett i fryseren til den er fast, ca. 2 timer.
Del isen i mindre biter og mos den til en kremet sorbet i foodprosessoren. Tilsett iskaldt vann, en spiseskje om gangen, til du får ønsket konsistens.
Server umiddelbart som sorbet, eller frys den igjen dersom du har mer til overs.
Næringsinnhold
Kalorier:
29
kcal
|
Karbohydrater:
3,2
g
|
Protein:
1,1
g
|
Fett:
0,4
g