Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Lavkarbo fiskepinner
Allergener:
Egg, Fisk, Melk, Nøtter
Tid:
30
minutter
minutter
Porsjoner:
4
porsjoner
Kalorier:
328
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
600
g
torskefilet
2
egg
6
ss
mandelmel
2
ss
parmesanost
(utelates for melkefri rett)
10
stk
baconsvor
knust i blender
Salt og pepper
Fremgangsmåte
Sett ovnen på over- og undervarme på 200 grader.
Del torsken i ønsket størrelse. Tørk lett av fisken med kjøkkenpapir.
Pisk egget i en bolle.
Knus baconsvor i en blender og bland dette sammen med mandelmel, parmesanost og litt salt og pepper.
Dekk et bakebrett med bakepapir.
Vend fisken først i egget, så i mandelmelblandingen. Legg fiskepinnen på bakepapiret. Gjør dette med alle fiskepinnene.
Du kan eventuelt steke fiskepinnene i en stekepanne.
Stekes på midterste rille i ovnen i 15-20 minutter. Følg med underveis og ta fiskepinnene ut når de er sprø på utsiden.
Merknader
Server lavkarbo fiskepinner med en frisk salat og remulade.
Næringsinnhold
Kalorier:
328
kcal
|
Karbohydrater:
1
g
|
Protein:
43
g
|
Fett:
17
g