Lavkarbo fiskepinner





Lavkarbo fiskepinner

Lavkarbo fiskepinner med smaken av parmesanost. Fiskepinner er veldig enkelt å lage også smaker det mye bedre enn fiskepinner fra butikk. Denne oppskriften er også glutenfri.

Blandingsforholdet til paneringsblandingen er vist i ca. mål, da dette varier ut i fra hvilke størrelse du ønsker på fiskepinnene. Bland mer hvis du trenger det.

Du kan enten steke fiskepinnene i en stekepanne med rikelig smør, eller i ovnen. Dersom du steker de i stekepannen anbefales det at du ikke fyller stekepannen, men heller steker litt av gangen. Dersom du ønsker magre fiskepinner anbefales det at du steker dem i stekeovnen.

Lavkarbo fiskepinner smaker veldig godt sammen med en enkel salat og remulade. Du kan også servere fiskepinner til blomkålpuré eller sellerirotpuré.

Vil du ha oppskrift til flere lavkarbomiddager finner du det her.

Lavkarbo fiskepinner

Lavkarbo fiskepinner

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 4 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 328kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 43g | Fett: 17g
Allergener
Egg
Fisk
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 600 gram torskefilet
  • 2 egg
  • 6 ss mandelmel
  • 2 ss parmesanost (utelates for melkefri rett)
  • 10 stk baconsvor knust i blender
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på over- og undervarme på 200 grader.
  • Del torsken i ønsket størrelse. Tørk lett av fisken med kjøkkenpapir.
  • Pisk egget i en bolle.
  • Knus baconsvor i en blender og bland dette sammen med mandelmel, parmesanost og litt salt og pepper.
  • Dekk et bakebrett med bakepapir.
  • Vend fisken først i egget, så i mandelmelblandingen. Legg fiskepinnen på bakepapiret. Gjør dette med alle fiskepinnene.
  • Du kan eventuelt steke fiskepinnene i en stekepanne.
  • Stekes på midterste rille i ovnen i 15-20 minutter. Følg med underveis og ta fiskepinnene ut når de er sprø på utsiden.

Kommentar

Server lavkarbo fiskepinner med en frisk salat og remulade.

Anbefalt

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search