Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo kokosbar med sjokolade. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo kokosbar med sjokolade

Allergener: Melk, Nøtter
Tid: 6 timer
Porsjoner: 10 kokosbarer
Kalorier: 275kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Kokosbarer

  • 55 g kokosolje
  • 125 g kirsebær eller bringebær, ferske eller frosne
  • 150 g kokosmasse
  • 40 g proteinpulver uten smak, eller en annen sort
  • 30 g Finesse bakesukker

Sjokoladetrekk

  • 160 g mørk sjokolade uten sukker
  • 1 ss kokosolje

Fremgangsmåte

  • Smelt kokosolje i mikrobølgeovnen i ca. 30 sekunder, eller i en kjele. I en kraftig blender eller stavmikser, blend bærene med flytende kokosolje, til det er helt jevnt.
  • Rør inn kokosmasse, proteinpulver og finesse bakesukker, og rør til alt er godt blandet.
  • Legg bakepapir i en brødform og press massen ned i bunnen. Sett i frysen og la stå i 4 timer eller til det er frossent.
  • Kutt opp i barer som du legger på et bakepapir.
  • Smelt sammen mørk sjokolade og kokosolje over vannbad. Dypp barene i smeltet sjokolade ved hjelp av en gaffel. Legg barene på et fat eller skjærebrett dekket av bakepapir.
  • La stå i kjøleskapet 1-2 timer til sjokoladen har stivnet. Enjoy!

Næringsinnhold

Kalorier: 275kcal | Karbohydrater: 3,4g | Protein: 7g | Fett: 24g