Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Lavkarbo kransekakestenger
Allergener:
Egg, Nøtter
Tid:
30
minutter
minutter
Porsjoner:
1
deig (1 deig gir ca. 22 stk.)
Kalorier:
91
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
300
g
mandelmel
(evt. mandler som kvernes)
2
eggehviter
80
g
Finesse bakesukker
45
g
SukrinSirup gold
3
dråper
mandelessens
(valgfritt)
Forslag til pynt
Sjokolade uten sukker
Hvit sjokolade uten sukker
Protein nonstop
Kokosmasse
Frysetørkede bringebær
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 180 grader.
Bruk en foodprosessor eller en mandelkvern til å kverne mandlene til fint mandelmel, dersom du bruker hele mandler.
Bland mandelmel med de øvrige ingrediensene.
Bruk hendene og form deigen i den lengden du ønsker. Vi har brukt ca. 20 gram kransekakemasse per stk.
Legg formene på et bakebrett med bakepapir.
Stek på midterste rille i ovnen i 12-14 minutter. Følg med underveis, og ta de ut når de er lett gylden. Avkjøl på rist.
Smelt sjokolade over vannbad og dypp endene i smeltet sjokolade eller sirkle over sjokolade i det mønsteret du foretrekker. Strø over ønsket pynt.
Merknader
Kransekakestengene kan fryses og blir enda bedre etter en runde i frysen.
Næringsinnhold
Kalorier:
91
kcal
|
Karbohydrater:
0,9
g
|
Protein:
3,4
g
|
Fett:
7,2
g