Lavkarbo kransekakestenger

Lavkarbo kransekakestenger

Lavkarbo kransekakestenger er nydelige småkaker å lage til jul. Kransekakestenger er enkelt å lage, og passer supert å servere som tilbehør til for eksempel lavkarbo riskrem eller lavkarbo iskrem. Eller alene til kaffen.

Vi synes absolutt ikke at det er nødvendig å skålde mandlene, slik som gjøres i mange oppskrifter på kransekakebakst. Resultatet blir nemlig veldig bra selv uten denne prosessen. Når du er ferdig med å lage denne oppskriften, vil du forstå hva jeg mener. De er nemlig knallgode!

Dersom du ønsker lysere stenger, kan du selvsagt skålde mandlene før du kverner dem. Dette gjør du ved å koke mandlene i 3-4 minutter, før du skyller dem i kaldt vann. Når mandlene er kalde er det enkelt å knipe av skallet. Mandlene må så tørke helt, før du kverner dem.

Ønsker du mer inspirasjon til lavkarbo kaker, finner du flere oppskrifter her.

Lavkarbo kransekakestenger
Lavkarbo kransekakestenger med sukkerfri sjokolade!

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO KRANSEKAKESTENGER

Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 20 mins
Antall: 1 deig (1 deig gir 20-30 kransekakestenger)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 80kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 3g | Fett: 6g
Allergener
Egg
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅTE

  • Sett ovnen på 180 grader, over- og undervarme.
  • Bruk en food processor eller en mandelkvern til å kverne mandlene til grovt mandelmel.
  • Bland mandelmelet med de øvrige ingrediensene og bland dette godt sammen.
  • Bruk hendene for å forme massen til pølser i den lengden du ønsker. Kransekakestengene du ser på bildet er laget i lillefinger-lengde.
  • Legg kransekakestengene på et bakebrett med bakepapir.
  • Stekes på midterste rille i 12-15 minutter. Følg med underveis, og ta de ut før de svir seg.
  • Smelt sukkerfri sjokolade i vannbad.
  • Vent til kransekakestengene er avkjølt. Dypp enden i sjokoladen eller fyll en sprøytepose med smeltet sjokolade og sprøyt sjokoladen over lavkarbo kransekakestenger i et fint mønster. Strø over kokosmasse, dersom du ønsker det.
  • Kransekakestengene kan fryses og blir faktisk enda bedre etter en runde i frysen.
  • Voila! Supergode lavkarbo kransekekastenger klar til neste kaffebesøk!
Recommended Posts

Legg igjen en kommentar

Anmeldelse av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search