Lavkarbo laks med søt soyasaus
Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Fisk, Soya
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 567kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 4 laksefileter
- 4 ss glutenfri soyasaus
- 2 ss olivenolje
- 3 ss sitronsaft
- 3 ss Sukrin gold
- 2 ts sambal oelek (chilipasta, vurder mengden etter styrke på retten)
Tilbehør
- 4 porsjoner potetsalat uten potet
- Feldsalat og sitronbåt etter ønske
- Ferske urter til servering etter ønske
Legg laksefiletene i en ildfast form.
Bland de resterende ingrediensene godt sammen i en skål før du heller over laksen. La stå på kjøkkenbenken i 30 minutter.
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 180 grader.
Stek laksen midt i ovnen i 12-17 minutter. Steketid avhenger av tykkelsen på laksen. La hvile i noen minutter i formen før du serverer fisken.
Server med potetsalat uten potet, grønn salat og sitronbåt. Drys over ferske urter dersom du ønsker det.
Kalorier: 567kcal | Karbohydrater: 4,7g | Protein: 29g | Fett: 48g