2tsFinesse bakesukkerevt. yaconsirup, tagatesse eller inulinpulver
2tssalt
Topping: pisket egg og valmuefrø
Fremgangsmåte
Bland alt det våt, inkludert revet ost, i en blender og kjør til en klumpfri masse.
Bland alt det tørre i en bakebolle før du heller over det våte. Bland godt.
Dekk en liten langpanne ca. 30 x 25 cm med bakepapir.
Fordel deigen jevnt i formen.
Dekk langpannen med plastfolie eller legg den i en plastpose og dekk med et par kjøkkenhåndklær. Sett til heving en lun plass i ca. 45 minutter. Fyll gjerne vasken med varmt vann og plasser formen på et bakebrett over vanndampen.
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 175 grader, mot slutten av hevetiden.
Pensle brødet med pisket egg og strø over valmuefrø.
Stek på midterste rille i i ovnen i ca. 35 minutter.
Ta brødet ut av formen og avkjøl på rist.
Merknader
Server lavkarbo lyst langpannebrød til suppe eller med ditt favorittpålegg. Det kan gjerne skjæres på langs, slik at du får to skiver av en brikke. Lavkarbo langpannebrød kan fryses. Vi anbefaler deg å fryse brødet.