Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo mokka-kuler. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo mokka-kuler

Allergener: Melk
Tid: 3 timer
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir 15 kuler)
Kalorier: 53kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 215 g gresk yoghurt
  • 2 ss proteinpulver med sjokoladesmak
  • 3 ss traktet kaffe
  • 1,5 ss kokosolje
  • 1 ss Sukrin gold
  • 1 ts kakaopulver
  • 1 klype salt

Sjokoladetrekk

  • 85 g mørk sjokolade uten sukker
  • 1 ts kokosolje
  • 40 g hvit sjokolade uten sukker (valgfritt)

Fremgangsmåte

  • Bland sammen alle ingrediensene til fyllet med en stavmikser eller visp, til du får en jevn konsistens. Smak deg frem til rett mengde søtning og kakaopulver.
  • Bruk en silikonform og fordel fyllet i formen. Sett i frysen i ca. 2 timer, frem til fyllet er fast.
  • Smelt sjokolade sammen med kokosolje over vannbad. Fjern fyllet fra formen. Dypp i smeltet sjokolade. Legg på et brett med bakepapir og sett i kjøleskap, frem til sjokoladen er fast.

Næringsinnhold

Kalorier: 53kcal | Karbohydrater: 1,1g | Protein: 3g | Fett: 4g