Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo parmesanchips. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo parmesanchips

Allergener: Melk
Tid: 15 minutter
Porsjoner: 1 batch (10 stk. i 1 batch)
Kalorier: 21kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 50 g parmesan

Forslag til krydder

  • Hvitløkspulver, kvernet pepper eller paprikapulver

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 200 grader, over- og undervarme. Legg bakepapir på et stekebrett.
  • Riv parmesanost hvis du ikke allerede har ferdigrevet ost.
  • Plasser små hauger av revet ost på bakepapiret.
    Lavkarbo parmesanchips. Foto, Marie Gundersen.
  • Stek midt i stekeovnen i 8-10 minutter, eller til chipsen er gyllen og sprø.
  • Avkjøl på stekebrettet i noen minutter før du forsiktig fjerner dem og legger dem på en rist for å avkjøle helt.

Næringsinnhold

Servering: 1 chips | Kalorier: 21kcal | Karbohydrater: 0,1g | Protein: 2g | Fett: 2g