Parmesanchips – knasende snacks
Parmesanchips kan serveres som en snack alene, eller brukes som garnityr til supper, salater eller tapas. En kan også tilsette ekstra krydder for smak, for eksempel hvitløkspulver, paprikapulver eller pepper.
Oppskriften på lavkarbo parmesanchips er laget av Marie Gundersen, som du finner på Instagram https://www.instagram.com/foodbymarie/
Lavkarbo parmesanchips
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 50 g parmesan
Forslag til krydder
- Hvitløkspulver, kvernet pepper eller paprikapulver
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 200 grader, over- og undervarme. Legg bakepapir på et stekebrett.
- Riv parmesanost hvis du ikke allerede har ferdigrevet ost.
- Plasser små hauger av revet ost på bakepapiret.
- Stek midt i stekeovnen i 8-10 minutter, eller til chipsen er gyllen og sprø.
- Avkjøl på stekebrettet i noen minutter før du forsiktig fjerner dem og legger dem på en rist for å avkjøle helt.