Lavkarbo parmesanchips

Parmesanchips – knasende snacks

Parmesanchips kan serveres som en snack alene, eller brukes som garnityr til supper, salater eller tapas. En kan også tilsette ekstra krydder for smak, for eksempel hvitløkspulver, paprikapulver eller pepper. 

Oppskriften på lavkarbo parmesanchips er laget av Marie Gundersen, som du finner på Instagram https://www.instagram.com/foodbymarie/

Lavkarbo parmesanchips. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo parmesanchips. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo parmesanchips. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo parmesanchips

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 15 minutter
Antall: 1 batch (10 stk. i 1 batch)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Servering: 1 chips | Kalorier: 21kcal | Karbohydrater: 0,1g | Protein: 2g | Fett: 2g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 50 g parmesan

Forslag til krydder

  • Hvitløkspulver, kvernet pepper eller paprikapulver

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 200 grader, over- og undervarme. Legg bakepapir på et stekebrett.
  • Riv parmesanost hvis du ikke allerede har ferdigrevet ost.
  • Plasser små hauger av revet ost på bakepapiret.
    Lavkarbo parmesanchips. Foto, Marie Gundersen.
  • Stek midt i stekeovnen i 8-10 minutter, eller til chipsen er gyllen og sprø.
  • Avkjøl på stekebrettet i noen minutter før du forsiktig fjerner dem og legger dem på en rist for å avkjøle helt.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search