Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Lavkarbo solsikkekjeks med sjokolade
Allergener:
Ingen
Tid:
30
minutter
minutter
Porsjoner:
6
kjeks
Kalorier:
150
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
60
g
solsikkekjerner
30
g
SukrinSirup gold
Maldonsalt
Topping
85
g
mørk sjokolade uten sukker
eller melkesjokolade uten sukker
1
ts
kokosolje
1
ss
kokosflak
(valgfritt)
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 180 grader over- og undervarme.
Bland sammen solsikkekjerner og sirup i en bolle.
Dekk et stekebrett med bakepapir. Bruk en spiseskje til å forme kjeks på brettet. Strø over maldonsalt.
Stek midt i stekeovnen i 12-15 minutter, til de er gyllen.
Avkjøl kjeksene på brettet.
Smelt sjokoladen sammen med kokosolje over vannbad.
Dypp de avkjølte kjeksene i den smeltede sjokoladen og strø over et par knuste kokosflak for ekstra smak og pynt.
La stå i kjøleskapet i ca. en time før servering.
Næringsinnhold
Kalorier:
150
kcal
|
Karbohydrater:
2,1
g
|
Protein:
3
g
|
Fett:
12
g