Bruk mandolin, ostehøvel eller grønnsaksskreller og skjær lange, tynne skiver av agurken på langs.
Trekk ut fukt. Legg agurkskivene utover et rent kjøkkenhåndkle eller kjøkkenpapir. Dryss over litt salt og la ligge 5–10 minutter. Dette er viktig for at rullen skal holde sammen. Tørk deretter forsiktig med håndkleet eller kjøkkenpapiret slik at de blir tørre og smidige.
Legg agurkskivene lett overlappende utover et bakepapir eller bambusmatte.
Fordel et tynt lag kremost jevnt utover agurkskivene.
Del avokadoen i tynne strimler. Legg lakseskiver, avokadostrimler, litt syltet ingefær langs kanten nærmest deg.
Bruk bakepapiret/matten til å rulle stramt sammen til en fast sylinder.
Sett rullen i kjøleskapet i ca. 10–15 minutter slik at den setter seg.
Skjær rullen i biter med en skarp kniv (dypp kniven i kaldt vann mellom kuttene).
Server gjerne med soyasaus, chillimajones og wasabi.