Gå tilbake
+ porsjoner
Keto kaffe

Keto kaffe med egg og kremfløte

Allergener: Egg, Melk
Tid: 5 minutter
Porsjoner: 2 kopper
Kalorier: 364kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Lag rykende varm kaffe.
  • Bland alle ingrediensene i en blender frem til du får et fint skum på toppen. Dersom du ikke har blender kan du vispe sammen ingrediensene for hånd.
  • Du kan lage keto kaffe uten egg og bytte kremfløte med kokosmelk, og smør med smør uten melk, dersom du ønsker en vegansk og/eller laktosefri variant.
  • Server keto kaffe i glass/kopp og nyt.

Merknader

Dersom du har rester av kaffen og varmen den opp igjen, må du være obs på at egget kan koagulere og gi klumper i kaffen. Vi anbefaler da å lage keto kaffe uten egg, dersom du vil lagre en kopp og drikke senere.

Næringsinnhold

Kalorier: 364kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 5g | Fett: 39g