Sett stekeovnen på 200 grader på over- og undervarme.
Kutt grønnsakene i strimler og stek de i stekepannen med smør. Hell over 3 ss soyasaus, saften fra en halv sitron og strø over pepper. Stek grønnsakene i noen minutter før du legger de over i en stor ildfast form.
Kutt laksen i tykke strimler og legg den over grønnsakene.
Bland sammen philadelphiaost, eplesyltetøy, fløte, creme fraiche, saften fra en halv sitron, 3 ss soyasaus og pepper. Røres godt sammen.
Dryss ferske urter over fisken før du heller sausen over. Vend sausen inn i grønnsakene og fisken.
Strø over revet ost og legg over ønsket mengde tynne sitronskiver. Husk å vaske sitronen først. Sitronen smaker forresten nydelig når den er stekt.
Stekes midt i ovnen i 30 minutter. La formen hvile i noen minutter før du forsyner deg, slik at den tykner.
Strø over ferske urter og salte peanøtter før servering.