Sett stekeovnen på 200 grader over- og undervarme.
Kutt grønnsakene i strimler og stek de i stekepannen med smør. Hell over soyasaus, saften fra en halv sitron og strø over pepper. Stek grønnsakene i noen minutter før du legger de over i en stor ildfast form.
Kutt laksen i tykke strimler og legg den over grønnsakene.
Bland sammen kremost, eplesyltetøy, kremfløte, creme fraiche og saften fra en halv sitron. Røres godt sammen.
Dryss ferske urter over fisken før du heller sausen over. Vend sausen inn i grønnsakene og fisken.
Strø over revet ost og legg over ønsket mengde tynne sitronskiver. Husk å vaske sitronen først. Sitronen smaker forresten nydelig når den er stekt.
Stekes midt i ovnen i 30 minutter. La formen hvile i noen minutter før du forsyner deg, slik at den tykner.
Strø over ferske urter og salte peanøtter før servering.