Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo fiskepinner

Lavkarbo fiskepinner

Allergener: Egg, Fisk, Melk, Nøtter
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 328kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 600 gram torskefilet
  • 2 egg
  • 6 ss mandelmel
  • 2 ss parmesanost (utelates for melkefri rett)
  • 10 stk baconsvor knust i blender
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på over- og undervarme på 200 grader.
  • Del torsken i ønsket størrelse. Tørk lett av fisken med kjøkkenpapir.
  • Pisk egget i en bolle.
  • Knus baconsvor i en blender og bland dette sammen med mandelmel, parmesanost og litt salt og pepper.
  • Dekk et bakebrett med bakepapir.
  • Vend fisken først i egget, så i mandelmelblandingen. Legg fiskepinnen på bakepapiret. Gjør dette med alle fiskepinnene.
  • Du kan eventuelt steke fiskepinnene i en stekepanne.
  • Stekes på midterste rille i ovnen i 15-20 minutter. Følg med underveis og ta fiskepinnene ut når de er sprø på utsiden.

Merknader

Server lavkarbo fiskepinner med en frisk salat og remulade.

Næringsinnhold

Kalorier: 328kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 43g | Fett: 17g