Sett ovnen på over- og undervarme på 220 grader.
Legg fiberhusk i et glass med 0.75 dl vann, la stå i 5 minutter. Dette skal bli en geléklump.
Kremost og revet ost skal smeltes sammen. Du kan enten gjøre dette i en kjele eller i mikrobølgeovn. Bruker du mikro legger du osten i en bolle og setter dette på maks varme på 1 minutt. Ta ut blandingen og rør godt. Sett inn i mikroen i ytterligere 30 sekunder. Når all osten er flytende er den klar. Bruker du kjele blander du osten og varmer den opp på medium varme mens du rører. Når osten er smeltet er den ferdig.
Finn frem en bakebolle, tilsett fiberhuskblandingen, egg, mandelmel, salt og den flytende osteblandingen. Bland til en fast deig. Dersom deigen er veldig klissete tilsetter du litt mer mandelmel.
Del deigen i 2 eller 4 emner, avhengig av hvor store du ønsker lefsene. Legg deigen mellom to bakepapir og kjevle den til pizzabunn tykkelse.
Fjern forsiktig bakepapiret fra toppen og legg bakepapiret med lefsen på et bakebrett.
Sett brettet på midterste rille i ovnen og stek i ca. 8 minutter på 220 grader. Ta den ut av ovnen når den er gylden. Gjør dette med alle lefsene.
Smelt to ss smør i en stekepanne og tilsett chili, hvitløk, paprikapulver, kajennepepper, spisskummen, korianderpulver, og salt. Rør dette godt rundt.
Tilsett kjøttet i stekepannen og stek dette til det er gjennomstekt.
Legg lefsen i aluminiumsfolie, legg over kjøtt, kebabdressing, paprika, rødløk, vårløk, cherrytomat og kinakål. Rull sammen lefsen ved hjelp av folien og server som en rullekebab.