Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo kebab i pannebrød

Lavkarbo kebab i pannebrød

Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Egg, Melk, Sulfitter
Tid: 1 time 30 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner (beregnet 2 små kebab i én porsjon)
Kalorier: 980kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Kjøtt og marinade

  • 300 g biffstrimler, finnbiff eller strimlet lammekjøtt
  • 1 hvitløksfedd
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 chili
  • 1 ts paprikapulver
  • 0,5 ts spisskummen
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts malt koriander

Salat og lefser

  • 0,5 rødløk
  • 0,5 gul paprika
  • 100 g crispisalat
  • 0,25 agurk
  • 6 cherrytomater
  • 50 g hel fetaost
  • Meierismør
  • 4 kebablefser (se tips over oppskriften)
  • 2 porsjoner kebabdressing (se tips over oppskriften)

Fremgangsmåte

Kjøtt og marinade

  • Rasp hvitløk og finhakk chili, legg i en brødpose eller skål. Bland inn olje, sitronsaft, krydder og strimlet kjøtt. Legg i kjøleskap i minimum 1 time.

Salat og lefser

  • Kutt rødløk og paprika i tynne strimler. Kutt crispisalat i mindre biter, agurk og cherrytomater i små terninger. Del fetaost i mindre biter.
  • Varm smør i en stekepanne til medium temperatur og stek rødløk og paprika i ca. 8 min, slik at det blir mykt. Ta grønnsakene ut av stekepannen, skru opp temperaturen og tilsett mer smør. Stek kjøttet raskt i den varme stekepanne, rør inn grønnsakene mot slutten av steketiden.
  • Legg ingrediensene i lefsen og rull sammen.

Næringsinnhold

Kalorier: 980kcal | Karbohydrater: 14g | Protein: 55g | Fett: 68g