Go Back
+ servings
Lavkarbo iskrem

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO ISKREM

Skriv ut Pin
Tid: 2 hrs
Antall: 4 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 376kcal | Karbohydrater: 3g | Protein: 5g | Fett: 37g
Allergener
Egg
Melk

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • 3 dl kremfløte
  • 3 eggeplommer
  • 3 ss philadelphia ost
  • 3 ss finesse bakesukker
  • 0.5 ts økologisk vaniljepulver (ikke vaniljesukker)

FREMGANGSMÅTE

  • Bland kremfløte, finesse og vaniljepulver i en bakebolle og pisk til krem.
  • Pisk sammen eggeplommene og philadelphia ost i en bolle til en jevn røre.
  • Vend eggemassen forsiktig inn i kremen.
  • Hell røren over i en boks som er egnet for frysing.
  • Sett iskremen i frysen. Rør i isen hvert 20 minutt, minst fem ganger og frem til isen er frossen. Når du gjør dette unngår du å få snøkrystaller i iskremen.
  • Dersom du har iskrem maskin følger du anvisningen på maskinen.

Kommentar

Server isen med for eksempel bær, raspet sukkerfri sjokolade og salte nøtter. Eller med himmelsk god lavkarbo lakrissaus som stivner på isen.