Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo lakris panna cotta

Lavkarbo lakris panna cotta

Allergener: Melk
Tid: 4 timer 30 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 267kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Toppingforslag

Fremgangsmåte

  • Legg gelatinplatene i en skål med kaldt vann og la de bløtlegges i ca. 10 minutter.
  • Varm kremfløte, søtning, vanilje og lakrisrotpulver forsiktig opp til kokepunktet i en kjele. Trekk kjelen vekk fra varmen før det koker.
  • Klem ut vannet fram gelatinplatene og tilsett gelatinen i kjelen. Rør til alt er oppløst.
  • Hell røren i ønsket serveringsglass. Sett i kjøleskapet i minimum 4 timer.
  • Topp panna cottaen med ønsket topping, for eksempel bringebær og strø over lakrisrotpulver.

Næringsinnhold

Kalorier: 267kcal | Karbohydrater: 6g | Protein: 6g | Fett: 23g