Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo spinatsuppe

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO SPINATSUPPE MED EGG

Allergener: Egg, Melk, Soya, Sulfitter
Tid: 20 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 667kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 2 ss meierismør eller ghee (evt. olje for melkefri suppe)
  • 3 sjalottløk finhakket
  • 1 ts ingefær raspet
  • 1 ss glutenfri soyasaus
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 300 gram spinat frossen
  • 4 dl kokosmelk fullfett
  • 2 dl vann
  • 1 neve frisk kruspersille
  • Salt og pepper
  • 2 til 4 kokte egg

Fremgangsmåte

  • Smelt smør i en kjele. Stek sjalottløk i ca. fem minutter, til den blir myk.
  • Tilsett ingefær, soyasaus, hvitvinseddik, frossen spinat, kokosmelk og vann. Kok opp og la suppen koke i 10 minutter.
  • Kok ønsket mengde egg i 7 minutter.
  • Tilsett kruspersille i suppen og helle suppen i en blender eller bruk en stavmikser til å lage en jevn suppe. Smak til med salt og pepper.
  • Hell lavkarbo spinatsuppe i serveringsskåler. Skrell eggene og legg de over suppen.

Merknader

Næringsinnhold

Kalorier: 667kcal | Karbohydrater: 5g | Protein: 19g | Fett: 61g