Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO SPINATSUPPE MED EGG
Allergener:
Egg, Melk, Soya, Sulfitter
Tid:
20
minutter
minutter
Porsjoner:
2
porsjoner
Kalorier:
667
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
2
ss
meierismør
eller ghee (evt. olje for melkefri suppe)
3
sjalottløk
finhakket
1
ts
ingefær
raspet
1
ss
glutenfri soyasaus
1
ts
hvitvinseddik
300
gram
frossen spinat
4
dl
kokosmelk (ikke lett)
2
dl
vann
1
neve
frisk kruspersille
Salt og pepper
2 til 4
kokte egg
Fremgangsmåte
Smelt smør i en kjele. Stek sjalottløk i ca. fem minutter, til den blir myk.
Tilsett ingefær, soyasaus, hvitvinseddik, frossen spinat, kokosmelk og vann. Kok opp og la suppen koke i 10 minutter.
Kok ønsket mengde egg i 7 minutter.
Tilsett kruspersille i suppen og helle suppen i en blender eller bruk en stavmikser til å lage en jevn suppe. Smak til med salt og pepper.
Hell lavkarbo spinatsuppe i serveringsskåler. Skrell eggene og legg de over suppen.
Merknader
Serveres gjerne sammen med
lavkarbo hvitløksbaguetter
eller
lavkarbo lyse middagsrundstykker
.
Næringsinnhold
Kalorier:
667
kcal
|
Karbohydrater:
5
g
|
Protein:
19
g
|
Fett:
61
g