Stek kjøttdeig sammen med sjalottløk, hvitløk, ingefær og Chinese five spice. Tilsett bønnespirer når kjøttdeigen er gjennomstekt. Fres dette sammen i et par minutter før du tilsetter soyasaus, riseddik og fish sauce. La dette trekke i pannen i et par minutter. Strø over hakket koriander og rør dette inn. Skru av varmen på platen og avkjøl fyllet slik at det ikke er glovarmt når det skal pakkes i deigen.
Lag deigen som anvist i oppskriften og husk at det er viktig at den får hvile i angitt tid.
Kjevle deigen mellom to bakepapir. Kjevles jevn og flat. Bruk en rundt form, en skål eller et glass, trykk ut sirkler i deigen.
Legg dumplingfyll i midten av sirkelen før du bretter sammen deigen. Trykk endene sammen. Sørg for å ikke bruke så mye fyll at du ikke klarer å brette de sammen. Vann fungerer som lim, dersom de sprekker opp.
Du vil antakeligvis har fyll igjen etter at all deigen er brukt opp. Fyllet varmes opp og serveres sammen med det andre.
Fyll en kjele halvfull med frityrolje. Varm oljen opp til medium temperatur før du friterer et par dumplings av gangen. Snu de underveis. De er ferdig når de er gylden.
Legg tørkepapir på et fat og legg ferdig fritert dumplings på papiret, slik at overflødig fett renner av.