Lavkarbo grunndeig – til vårruller, dumplings, piroger m.m.

Endelig har vi en perfekt grunndeig til fritering!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere.

Lavkarbo grunndeig til fritering er en deig vi har jobber mye med for å perfeksjonere.

Vi har brukt deigen til fritering av lavkarbo dumplings og vårruller og til steking av piroger i ovnen. Tre vellykkede prosjekter.

Du finner alle oppskriftene her:

>Lavkarbo fritert dumplings

>Lavkarbo vårruller

>Lavkarbo piroger

Ønsker du inspirasjon til andre lavkarbo middager, finner du mange flere oppskrifter her.

Lavkarbo grunndeig

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO GRUNNDEIG - VÅRRULLER, DUMPLINGS, PIROGER

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 30 mins
Antall: 1 deig (næringsinnhold er oppgitt om deigen deles i 12)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 60kcal | Karbohydrater: 1.1g | Protein: 4.1g | Fett: 3g
Allergener
Egg
Nøtter
Sulfitter

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • 80 gram mandelmel ikke fettredusert
  • 30 gram kokosmel ikke kokosmasse
  • 70 gram havrefiber
  • 2 ts xanthan gum
  • 1 ts bakepulver
  • 0.5 ts salt
  • 2 egg
  • 2 ss eplesidereddik
  • 2 dl væske (egg og vann)

FREMGANGSMÅTE

  • Bland de tørre ingrediensene godt sammen i en bakebolle.
  • Knekk egg i et litermål og tilsett vann til angitt total mengde.
  • Bland det våte og det tørre sammen. Kna til en fast deig.
  • Legg deigen i en plastpose eller dekk den med plastfolie. Legg i kjøleskap i 20 minutter før du begynner å jobbe med deigen.
Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search