OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO TUNFISKSALAT
Allergener: Egg, Fisk, Melk, Soya
Tid: 20 minutter minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 875kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Dressing
- 1 ss majones
- 3 ss creme fraiche
- 1 ts glutenfri soyasaus
- Urtesalt
Salat
- Hjertesalat
- Crispisalat
- 3 tomater
- 1 avokado
- 300 gram tunfisk i olje
- 75 gram ost i terninger
- 2 kokte egg
- 50 gram oliven
- Fersk basilikum
Bland alle ingrediensene til dressingen og rør godt.
Riv av noen hjertesalatblader og legg i bunnen av hvert fat.
Riv opp crispy salat, og kutt tomat og avokado i terninger.
Bland dressingen med crispy salat, avokado, tomater, tunfisk og ost (alt utenom egg, basilikum og oliven).
Fordel blandingen over hjertesalat på fat.
Topp med kokt egg delt i to, oliven og basilikum.
Kalorier: 875kcal | Karbohydrater: 4g | Protein: 56g | Fett: 68g