Tunfisksalat med avokado og hjemmelaget dressing. Det er brukt litt kidney bønner i denne, disse inneholder litt karbohydrater. Dersom du er på streng lavkarbo så kan du bare utelate kidney bønnene og følge oppskriften ellers.

  • Nivå: Enkel
  • Ant: 4 porsj.
  • Tid: 45 min

Ingredienser

  • 3 tomater
  • 3 bokser med tunfisk i olje
  • 3 avokadoer
  • 1 boks kidneybønner (kan utelates om du synes det er for mye karbo)
  • Ca 250 g ost i terninger
  • 2 egg
  • Crispy salat
  • Hjertesalat
  • Fersk basilikum

Fremgangsmåte tunfisksalat

  1. Kutt tomater og avokadoer i terninger og riv opp litt av den crispy salaten
  2. Riv av noe hjertesalat og legg i bunnen på hvert fat.
  3. Dressing: Bland 1 del fløte, 1 del majones og 1 del naturell yoghurt sammen med litt soyasaus (veldig lite, under 1 teskje). Tilsett litt urtesalt i dressingen og bland godt.
  4. Bland dressingen sammen med crispy salat,avokadoene, tomatene, tunfisken, bønnene og osten (alt utenom egg, basilikum og oliven).
  5. Fordel blandingen over hjertesalaten på hvert enkelt fat.
  6. Topp med et egg delt i to, oliven og basilikum.
  7. Tunfisksalat serveres gjerne sammen med cloudbread eller en skive ristet steinalderbrød.
Tunfisksalat

Tunfisksalat

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search