Lavkarbo tunfisksalat

Tunfisksalat, en mektig og smaksrik salat!

Tunfisksalat med avokado og hjemmelaget dressing er en superdigg og saftig salat som passer like godt til både lunsj og middag. Salaten er enkel å lage og trenger få tilberedelser. Den lille innsatsen er uansett verdt den gode smaken.

Vil du ha oppskrift til nydelig kyllingsalat, finner du det her.

Vil du servere denne gode tunfisksalaten til lavkarbo brød, finner du mange gode brødoppskrifter her.

Tunfisksalat

Tunfisksalat

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO TUNFISKSALAT

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 20 minutter
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 875kcal | Karbohydrater: 4g | Protein: 56g | Fett: 68g
Allergener
Egg
Fisk
Melk
Soya

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Dressing

  • 1 ss majones
  • 3 ss creme fraiche
  • 1 ts glutenfri soyasaus
  • Urtesalt

Salat

  • Hjertesalat
  • Crispisalat
  • 3 tomater
  • 1 avokado
  • 300 gram tunfisk i olje
  • 75 gram ost i terninger
  • 2 kokte egg
  • 50 gram oliven
  • Fersk basilikum

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til dressingen og rør godt.
  • Riv av noen hjertesalatblader og legg i bunnen av hvert fat.
  • Riv opp crispy salat, og kutt tomat og avokado i terninger.
  • Bland dressingen med crispy salat, avokado, tomater, tunfisk og ost (alt utenom egg, basilikum og oliven).
  • Fordel blandingen over hjertesalat på fat.
  • Topp med kokt egg delt i to, oliven og basilikum.

Kommentar

Tunfisksalat serveres gjerne sammen med lavkarbo loff eller en skive ristet steinalderbrød.

Anbefalt

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search