Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo tacoform

Lavkarbo tacoform

Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Melk
Tid: 40 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 736kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • Meierismør eller olje til steking
  • 1 løk
  • 1 rød paprika
  • 3 champignon
  • 400 g kjøttdeig av storfe
  • 2 ss hjemmelaget tacokrydder
  • 1 glass Santa Maria tacosaus (230 g per glass)
  • 1 hvitløksfedd
  • 300 g creme fraiche
  • 150 g Kavli paprikaost på tube
  • 150 g revet ost
  • 1 ss jalapeno

Serveringsforslag

  • Frisk koriander
  • Enkel salat
  • Guacamole

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 grader over- og undervarme.
  • Kutt løk og paprika i terninger og champignon i tynne skiver.
  • Varm smør i en stekepanne til medium temperatur. Stek løk, paprika og champignon i rundt 10 minutter. Hell over i en ildfast form.
  • Stek kjøttdeig til det er brunet. Tilsett hjemmelaget tacokrydder og tacosaus. La dette putre i ett minutt. Hell over grønnsakene i formen.
  • Bland sammen finhakket hvitløk, Crème Fraîche og paprikaost i en bolle. Rør godt sammen. Hell sausen over kjøttblandingen i den ildfaste formen.
  • Strø ost på toppen og legg jalapeno over osten.
  • Stek midt i stekeovnen i 15 minutter, til osten er gylden. La formen hvile i noen minutter før den serveres.
  • Server tacoform med hakket koriander, en enkel salat og guacamole.

Næringsinnhold

Kalorier: 736kcal | Karbohydrater: 9g | Protein: 38g | Fett: 60g