Lavkarbo smuldrepai med rabarbra og bringebær
Porsjoner: 1 pai (1 pai gir ca. 6 porsjoner)
Kalorier: 366kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 200 grader.
Kutt rabarbrastilkene i skiver. Del stilken i to på langs dersom den er veldig tykk. Legg rabarbrabitene i en ildfast form eller paiform.
Bland inn fryste bringebær og søtning.
Nøttecrunch
Grovhakk valnøtter med en kniv.
Bland alle ingrediensene godt sammen i en bakebolle. Legg blandingen over innholdet i formen.
Stek på midterste rille i stekeovnen i 25-30 min. Paien er klar når den er gylden.
La paien hvile minst 10 minutter før den serveres.
Kalorier: 366kcal | Karbohydrater: 4g | Protein: 7g | Fett: 30g