Lavkarbo fylt tacopaprika
Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Melk
Tid: 45 minutter minutter
Porsjoner: 2 porsjoner (1 porsjoner gir 2 halve paprika)
Kalorier: 796kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 2 store paprika
- 2 sjalottløk
- 3 medium champignon
- 1 hvitløksfedd
- 400 g kjøttdeig
- Meierismør eller olje til steking
- 4 ss hjemmelaget tacokrydder evt. kjøpt tacokrydder uten sukker
- 150 g tacosaus
- 0,5 dl vann
- 0,5 lime, saften
- 150 g revet ost
- Fersk koriander
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 200 grader.
Del paprika i to. Fjern kjernen og stilken. Kutt sjalottløk i små terninger og champignon i små biter. Finhakk hvitløk.
Varm smør eller olje i en stekepanne til medium temperatur og stek sjalottløk og champignon i noen min.
Tilsett kjøttdeig og hvitløk og stek til kjøttet er gjennomstekt. Tilsett tacokrydder, tacosaus, vann og limesaft. Kok opp og la putre i et par min.
Legg paprikaene i en ildfast form, fyll med kjøtt og strø over revet ost.
Stek på midterste rille i ovnen i ca. 25 min, til osten er gylden.
Strø over finhakket koriander og server med det tilbehøret du ønsker.
Kalorier: 796kcal | Karbohydrater: 12,6g | Protein: 55g | Fett: 55g