
Ja takk, meld meg på (gratis)
Lavkarbo fylt tacopaprika
Lavkarbo fylt tacopaprika, et nydelig alternativ til taco med skjell og lefser. Her får du den gode tacosmaken, samtidig som du spiser lavkarbo.
Vi anbefaler at du lager ditt eget tacokrydder, dersom du spiser strikt lavkarbo. Dette fordi det er tilsatt noe sukker og stivelse i de fleste tacokrydderposer du kjøper i butikken. Oppskrift til hjemmelaget tacokrydder finner du her.
Server gjerne fylt tacopaprika sammen med en enkel salat, hjemmelaget guacamole og rømme.
Trenger du tips til andre lavkarbo middager, finner du flere oppskrifter her.

OPPSKRIFT PÅ FYLT TACOPAPRIKA
Skriv ut Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 400 gram kjøttdeig
- Nøytral olje til steking
- 1 løk finhakket
- 3 champignon skivet
- 2 vårløk finhakket
- Hjemmelaget tacokrydder evt. kjøp tacokrydder
- 100 gram salsa
- 1 dl vann
- 0,5 lime saften
- 2 store paprika gjerne ulike farger
- 100 gram revet ost
- Fersk koriander
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader på over- og undervarme.
- Stek finhakket løk, champignon og vårløk i smør til løken blir blank.
- Tilsett kjøttdeig i stekepannen med grønnsakene og stek til den blir gjennomstekt. Tilsett tacokrydder, salsa, vann og limesaft. Kok til vannet fordamper.
- Del paprikaen i to, enten på langs eller kutt av toppen. Fjern frøene.
- Fyll paprikaene med kjøttdeigblandingen. Strø over rikelig med ost og legg gjerne noen ringer med vårløk på toppen.
- Stekes på midterste rille i ovnen i 25-30 minutter. Sjekk underveis og ta de ut når osten er gylden. Strø over fersk koriander før servering.
Kommentar
Alt du trenger til tacoen
Under finner du alle våre taco-relaterte oppskrifter