
Ja takk, meld meg på (gratis)
Lavkarbo fylt tacopaprika
Lavkarbo fylt tacopaprika, et nydelig alternativ til taco med skjell og lefser. Her får du den gode tacosmaken, samtidig som du spiser lavkarbo.
Vi anbefaler at du lager ditt eget tacokrydder, dersom du spiser strikt lavkarbo. Dette fordi det er tilsatt noe sukker og stivelse i de fleste tacokrydderposer du kjøper i butikken. Oppskrift til hjemmelaget tacokrydder finner du her.
Server gjerne fylt tacopaprika sammen med en enkel salat, hjemmelaget guacamole og rømme.
Trenger du tips til andre lavkarbo middager, finner du flere oppskrifter her.

Lavkarbo fylt tacopaprika
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 2 store paprika
- 2 sjalottløk
- 3 medium champignon
- 1 hvitløksfedd
- 400 g kjøttdeig
- Meierismør eller olje til steking
- 4 ss hjemmelaget tacokrydder evt. kjøpt tacokrydder uten sukker
- 150 g tacosaus
- 0,5 dl vann
- 0,5 lime, saften
- 125 g revet ost
- Fersk koriander
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på over- og undervarme på 200 grader.
- Del paprika i to. Fjern kjernen og stilken. Kutt sjalottløk i små terninger og champignon i små biter. Finhakk hvitløk.
- Varm smør eller olje i en stekepanne til medium temperatur og stek sjalottløk og champignon i noen min.
- Tilsett kjøttdeig og hvitløk og stek til kjøttet er gjennomstekt. Tilsett tacokrydder, tacosaus, vann og limesaft. Kok opp og la putre i et par min.
- Legg paprikaene i en ildfast form, fyll med kjøtt og strø over revet ost.
- Stek på midterste rille i ovnen i ca. 25 min, til osten er gylden.
- Strø over finhakket koriander og server med det tilbehøret du ønsker.
Kommentar
Alt du trenger til tacoen
Under finner du alle våre taco-relaterte oppskrifter