Hjemmelaget kebabdressing
Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Egg, Melk
Tid: 15 minutter minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 160kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 1 hvitløksfedd
- 1 ts raspet ingefær
- 150 g gresk yoghurt (evt. seterrømme)
- 75 g majones
- 2 ss ketchup uten sukker
- 1 ss Sukkr gull (evt. Sukrin gold)
- 1 ts spisskummen
- 0,5 ts røykt paprikapulver
- 0,5 ts salt
Rasp hvitløk og ingefær ved hjelp av et rivjern.
Bland alle ingrediensene godt sammen i en skål.
Sett dressingen i kjøleskap, og la stå i minst 30 min.
Kebabdressing passer godt til lavkarbo kebab, som du finner oppskrift til her eller til lavkarbo pizza, som du finner oppskrift til her.
Servering: 1 porsjon | Kalorier: 160kcal | Karbohydrater: 2,5g | Protein: 3g | Fett: 15g