Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo kebabdressing

Hjemmelaget kebabdressing

Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Egg, Melk
Tid: 15 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 160kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 1 hvitløksfedd
  • 1 ts raspet ingefær
  • 150 g gresk yoghurt (evt. seterrømme)
  • 75 g majones
  • 2 ss ketchup uten sukker
  • 1 ss Sukkr gull (evt. Sukrin gold)
  • 1 ts spisskummen
  • 0,5 ts røykt paprikapulver
  • 0,5 ts salt

Fremgangsmåte

  • Rasp hvitløk og ingefær ved hjelp av et rivjern.
  • Bland alle ingrediensene godt sammen i en skål.
  • Sett dressingen i kjøleskap, og la stå i minst 30 min.

Merknader

Kebabdressing passer godt til lavkarbo kebab, som du finner oppskrift til her eller til lavkarbo pizza, som du finner oppskrift til her.

Næringsinnhold

Servering: 1 porsjon | Kalorier: 160kcal | Karbohydrater: 2.5g | Protein: 3g | Fett: 15g