Allergener: Egg, Melk, Sulfitter
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir 6 stk.)
Kalorier: 200kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 175 gram revet mozzarella
- 4 egg
- 2 dl varmt vann
- 2 ts eplesidereddik
- 80 gram havrefiber
- 35 gram pofiber
- 10 gram fiberhusk (psyllium)
- 1,5 ts bakepulver
- 1 ts salt
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 190 grader.
Bland mozzarella, egg, vann og eplesidereddik i en blender og kjør til en klumpfri røre. Bruk eventuelt en stavmikser.
Rør sammen det tørre i en bakebolle før du heller over røren fra blenderen.
Form minibaguetter med hendene og legg på et bakebrett med bakepapir. Skjær gjerne en rille i toppen av baguettene for et fint stekemønster og strø over litt havrefiber før steking.
Stek midt i ovnen i ca. 35 minutter. Følg med underveis.
Kalorier: 200kcal | Karbohydrater: 1.8g | Protein: 13.2g | Fett: 11.1g