Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo minibaguetter

Lavkarbo minibaguetter

Allergener: Egg, Melk, Sulfitter
Tid: 1 time
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir 6 stk.)
Kalorier: 200kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 175 gram revet mozzarella
  • 4 egg
  • 2 dl varmt vann
  • 2 ts eplesidereddik
  • 80 gram havrefiber
  • 35 gram pofiber
  • 10 gram fiberhusk (psyllium)
  • 1,5 ts bakepulver
  • 1 ts salt

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 190 grader.
  • Bland mozzarella, egg, vann og eplesidereddik i en blender og kjør til en klumpfri røre. Bruk eventuelt en stavmikser.
  • Rør sammen det tørre i en bakebolle før du heller over røren fra blenderen.
  • Form minibaguetter med hendene og legg på et bakebrett med bakepapir. Skjær gjerne en rille i toppen av baguettene for et fint stekemønster og strø over litt havrefiber før steking.
    Lavkarbo minibaguetter
  • Stek midt i ovnen i ca. 35 minutter. Følg med underveis.

Merknader

Server lavkarbo baguetter til for eksempel en god suppe, lavkarbo lasagne, eller med ditt favoritt pålegg.

Næringsinnhold

Kalorier: 200kcal | Karbohydrater: 1.8g | Protein: 13.2g | Fett: 11.1g