Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo enchiladas

Lavkarbo enchiladas med kylling

Allergener: Egg, Melk, Sesamfrø
Tid: 45 minutter
Porsjoner: 4 enchilladas
Kalorier: 622kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 0,5 grillet kylling revet i biter
  • 1 glass salsa
  • 125 gram kremost naturell eller med afrikansk smak
  • 1 pose kjøpt tacokrydder eller lik mengde hjemmelaget tacokrydder
  • 0,5 rødløk strimlet
  • 0,5 gul paprika strimlet
  • 200 gram revet ost
  • 4 tortillalefser

Til servering

  • Guacamole
  • Evt. salsa, rømme, limebåter og frisk koriander

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 200 grader.
  • Riv kyllingen i mindre biter og bevar skinnet, slik at du får et saftig resultat.
  • Bland kylling med nesten hele salsaglasset. Bevar ca. 2 ss salsa som du kan helle på toppen av osten. Bland også inn kremost og tacokrydder i kyllingblandingen.
  • Stek paprika og løk i en stekepanne med meierismør, slik at dette blir mykt. Krydres med salt og pepper.
  • Fyll lefsene med kyllingkjøtt, grønnsaker og litt revet ost. Legg de fylte lefsene i en ildfast form med skjøten ned. Strø over revet ost og topp osten med resten av salsaen.
  • Stekes midt i ovnen i 25 minutter.

Merknader

Oppskrift på lavkarbo tortillalefser
Oppskrift på verdens beste guacamole.

Næringsinnhold

Kalorier: 622kcal | Karbohydrater: 10g | Protein: 46g | Fett: 41g