Bland sammen alt det tørre i en bakebolle. Pisk sammen egg og vann før du tilsetter dette i bakebollen. Kna til en fast og jevn deig.
Pakk deigen inn i plastfolie og legg den i kjøleskap i 10 minutter.
Kjevl deigen så tynn som mulig på kjøkkenbenken. Bruk et pizzahjul til å skjære deigen i ønsket form. Du kan evt. bruke en rund pepperkakeform.
Pensle deigen med litt olje før du leggen den på et bakebrett med bakepapir. Du kan evt. helle litt olje i en lynlåspose/brødpose og riste de ferdig uttrykte chipsformene i posen. Chipsen skal ikke ligge oppå hverandre på bakebrettet.
Stekes på midterste rille i ovnen i 15 - 18 minutter. Kjenn etter at chipsen er sprø før du tar den ut.
Pensle chipsen med nytt lag med olje eller legg den i posen med olje og rist. Fyll en annen lynlåspose/brødpose med krydderblandingen og tilsett chipsen. Ristes godt slik at all chipsen blir dekket med krydder. Lag mer krydderblanding ved behov.
Merknader
Lavkarbo nacho chips passer perfekt til gratinert nachos med kjøttdeig og ost. Du finner en digg nachos oppskrift her. Det er også godt å spise chipsen som den er sammen med verdens beste guacamole, hjemmelaget salsa, queso dip og rømme.