Hjemmelaget salsa, 1000 ganger bedre enn kjøpt!

Lavkarbo salsa har en fantastisk god smak som virkelig gjør seg på taco-bordet. Salsaen lages på ca. 10 minutter og trenger ikke varmebehandling. Vi har brukt gode hermetiske tomater i oppskriften, noe som gjør at dette går ekstra kjapt uten at det går utover smaken.

Det er stor forskjell på smak og kvalitet på hermetiske tomater så bruk gjerne noen som er litt dyrere enn de billigste. Mutti er et eksempel på gode hermetiske tomater.

Når du skal lage hjemmelaget salsa kan du tilsette mange ulike typer krydder for å variere smaken. Vi har holdt oss til den tradisjonelle salsasmaken, slik at du enkelt kan jobbe videre med andre typer ingredienser, dersom du ønsker det.

Noen forslag til andre ingredienser er spisskummen, oregano, ingefær, chili, kakaopulver, timian, sjalottløk, stekt paprika og cherrytomater.

Når du lager hjemmelaget salsa kan du enkelt endre styrken ved å tilsette kajennepepper eller chili. Begynn med små mengder og jobb deg frem til ønsket styrke.

Vil du ha inspirasjon til andre middagsoppskrifter, finner du mange spennende lavkarbo middagsoppskrifter her.

Lavkarbo hjemmelaget salsa

Hjemmelaget salsa passer perfekt til din tacomiddag!

Her ser du noen av våre oppskrifter:

Lavkarbo nachos

Lavkarbo nacho chips – tortillachips

Lavkarbo queso dipp – meksikansk ostedipp

Verdens beste Lavkarbo tortillalefser?

Lavkarbo tacosalat med chunky guacamole

Fylt tacopaprika

Lavkarbo enchiladas med kylling

Lavkarbo tacoform

Lavkarbo taco

Hjemmelaget tacokrydder

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo hjemmelaget salsa

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO SALSA

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 10 minutter
Antall: 6 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 24kcal | Karbohydrater: 3g | Protein: 1g | Fett: 1g
Allergener
Sulfitter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 1 rødløk (liten) finhakket
  • 2 fedd hvitløk finhakket
  • 400 gram hermetiske tomater
  • 0.5 lime saften
  • 0.5 ts hvitvinseddik evt. en annen eddik
  • 0.5 ts salt
  • 1 ts paprikapulver
  • 0.25 ts kajennepepper velg mengde etter styrke
  • 2 ss sukrin gold
  • 1 neve frisk koriander finhakket

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene i en skål. Bruk en stavmikser til å lage en jevn salsa. Bevar gjerne noen klumper, slik at den ikke blir helt glatt. Du kan også bruke en blender, men sørg da for å ikke blende for lenge, slik at du får en chunky salsa.
  • Smak til med syre, salt og sødme.
  • Salsaen oppbevares i en lukket beholder i kjøleskap.

Alt du trenger til tacoen

Under finner du alle våre taco-relaterte oppskrifter.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search