Lavkarbo queso dipp – meksikansk ostedipp

Lavkarbo queso dipp – meksikans ostedipp, perfekt til taco!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til tights.no.

Dette er en spennende ostedipp som enkelt røres sammen og smeltes i ovnen. Du får da en saftig og smaksrik ostesaus som kan brukes som dipp eller som fyll i tacoen. Lag for eksempel nachos og hell dippen over kjøttdeigen før servering.

Vi har brukt en blanding av cheddarost og alpeost i denne oppskriften. Du kan kombinere de ostene du liker, så lenge du sørger for at osten du velger er en smelteost.

Velveeta er et godt eksempel på en god smelteost. Det samme gjelder for mozzarella. Du kan selv velge hvor eksklusiv denne dippen skal være. Det skal sies at dippen ikke nødvendigvis blir bedre jo dyrere ost du velger.

Spør deg gjerne frem i ostedisken for råd til gode oster som kan passe i en meksikansk ostedipp.

Vil du ha inspirasjon til andre middagsoppskrifter, finner du mange spennende lavkarbo middagsoppskrifter her.

Lavkarbo queso dipp

Lavkarbo queso dipp.


OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO QUESO DIPP

Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 30 mins

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • 1 dl salsa
  • 100 gram chorizo strimlet
  • 175 gram cheddarost
  • 175 gram mozzarella evt. Alpeost
  • 50 gram jalapeno syltet

FREMGANGSMÅTE

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 190 grader.
  • Rasp osten og legg den i en ildfast form, sammen med salsa og hakket jalapeno.
  • Stek strimlet chorizo i en stekepanne, før du legger chorizo i den ildfaste formen.
  • Formen stekes på midterste rille i ovnen i 20 minutter. Rør om et par ganger underveis. Når all osten er smeltet er dippen klar.

Alt du trenger til tacoen

Under finner du alle våre taco-relaterte oppskrifter.

Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Anmeldelse av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search