Sett ovnen på over- og undervarme på 220 grader.
Philadelphia ost og revet ost skal smeltes sammen. Du kan enten gjøre dette i en kjele eller i mikrobølgeovn.
Bruker du mikro legger du osten i en bolle og setter dette på maks varme på 1 minutt i mikro. Ta ut blandingen og rør godt. Sett inn i mikroen i ytterligere 30 sekunder. Når all osten er flytende er den klar.
Bruker du kjele blander du osten og varmer den opp på medium varme mens du rører. Når osten er smeltet er den ferdig.
Bruk en bakebolle, tilsett egg, mandelmel, krydder og den flytende osteblandingen. Bland til en fast deig.
Legg et bakepapir på et stekebrett. Bre deigen utover brettet. Du kan enten bruke hendene og klappe den flat eller så kan du legge et bakepapir over deigen og kjevle den ut mellom to bakepapir. Fjern forsiktig.
Stikk noen hull i bunnen med en gaffel før du setter den inn i ovnen på 220 grader, midterste rille. Stek den i ca. 8-10 minutter. Følg med underveis.
Ta den ut av ovnen når den er gylden. La den hvile i 5 minutter før du smører pizzasaus på bunnen.
Strø over revet ost. Legg over strimlet paprika, rødløk og skivet champignon. Legg blåmuggost i kladder på toppen og strø over pinjekjerner.