Fathead pizzabunn – grunnoppskrift





Fathead pizzabunn, digg og enkel oppskrift!

Fathead pizzabunn er en ofte brukt lavkarbo pizzaoppskrift. Bunnen er enkel å få til, og du kan holde den i hånden som en vanlig pizza. Samtidig inneholder bunnen få karbohydrater og passer dermed perfekt som keto helgemat.

Du finner flere varianter at fathead pizza på nettsiden. Vi tenkte vi kunne legge ut kun oppskrift på bunnen, slik at du kan lage akkurat den pizzaen du selv foretrekker. Fathead pizabunn passer med alle typer fyll!

Scroller du ned på denne siden finner du noen av våre favorittoppskrifter på fathead og andre lavkarbo pizzaer. Enjoy!

Fathead pizzabunn

Fathead pizzabunn passer til alle typer fyll. Her med Serrano skinke.

Fathead pizzabunn

Fathead pizzabunn - grunnoppskrift

4,91 fra 20 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 1 pizza (1 pizza er beregnet til 2 personer)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Servering: 1 porsjon | Kalorier: 939kcal | Karbohydrater: 7,1g | Protein: 45g | Fett: 79g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 50 g Philadelphia ost
  • 150 g revet mozzarella
  • 1 egg
  • 2 dl mandelmel (ikke fettredusert)
  • 1 klype salt evt. annet krydder etter ønske. For eksempel pizzakrydder.

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 220 grader.
  • Philadelphia ost og revet ost skal smeltes sammen. Du kan enten gjøre dette i en kjele eller i mikrobølgeovn.
  • Bruker du mikro legger du osten i en bolle og setter på maks varme i ett. Ta ut blandingen og rør godt. Sett inn igjen i ytterligere 30 sekunder. Når all osten er flytende er den klar.
  • Bruker du kjele blander du osten og varmer den opp på medium temperatur mens du rører. Når osten er smeltet er den klar.
  • Bland alle ingrediensene godt sammen med en miksmaster i en bakebolle. Tilsett litt ekstra mandelmel dersom deigen er klissete.
  • Kjevle deigen mellom to bakepapir. Fjern forsiktig bakepapiret når du har fått en jevn og tynn bunn. Stikk hull i bunnen med en gaffel, slik at den ikke blåser seg opp når den stekes.
  • Stek midt i stekeovnen i 8-10 minutter, til den er gyllen. Følg med underveis.
  • La bunnen hvile i 5 minutter før du legger over pizzafyll.
  • Topp med ønsket topping og stek i 12 minutter, til osten er gyllen.

Lavkarbo pizza oppskrifter

Viser 2 kommentarer
  • Ken-Babou
    Svar

    God I smak of var fantastisk på den fronten. Men gikk i 2 hele dager med extremt dårlig mage i etterkant..

    • Stina Nilsen
      Svar

      Hei, så bra bunnen falt i smak. Jeg tror ikke det skal være noe spesielt i denne bunnen som gir magevondt. Noen reagerer på høyt inntak av fiber, for eks havrefiber som det brukes en del av i lavkarbo bakst, men denne bunnen har ikke det. Usikkert hva du har reagert på. Men kanskje det kan være en annen årsak til magevondt?
      Kjedelig er det uansett. Håper du finner ut av det 🙂

4,91 from 20 votes (20 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search